dijous, 9 de juliol del 2015

Lliurament dels Premis del “Grupo Senda”

El dia 2 de juliol en la sala d’actes del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, a Madrid, ha tingut lloc la concessió dels Premis Senda en la seva 6à edició. Aquests Premis subratllen nombrosos aspectes de l’aplicació dels Serveis Socials, tals com l’envelliment actiu, iniciatives innovadores, turisme i oci, nutrició i la  salut i el benestar. L’acte ha estat presidit per la Reina Sofia.

Els premiats han estat: l’Obra Social de la Caixa, l’entitat Llunion de l’ONCE, el projecte CLECE, el servei de teleassistència de Castella-La Manxa, el projecte Psicom de la Universitat de Santiago de Compostela, el servei de menjar a domicili Ucalsa, la Plataforma de Tena Lady, l’atenció corporal de Weleda, els programes per a gent gran “CAUMAS: el valor del talent senior”.

Entre els premiats ho ha estat Rosa Domenech amb el guardó “Professional de l’any”, com a treballadora social amb una llarga trajectòria, en l’avantguarda dels serveis Socials a Catalunya, en l’àmbit públic, en l’acadèmic i en el tercer sector social.


L’acte ha estat una projecció pública important d’un teixit de serveis que en distintes modalitats integren una oferta molt important a l’abast dels usuaris